Algemene voorwaarden Moxa Thuis Therapie

Moxa Thuis Therapie is geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Haarlem met nummer: 70882754

BTW-nummer: NL168353647B01

E-mail: info@aangenaamzwanger.nl


Artikel 1. | Algemeen

1.1 De Algemene Voorwaarden van Moxa Thuis Therapie zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, diensten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Moxa Thuis Therapie . Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als u vragen heeft over deze voorwaarden, neem dan contact op met Moxa Thuis Therapie via info@aangenaamzwanger.nl


Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling

2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Moxa Thuis Therapie verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Moxa Thuis Therapie de enige eigenaar van de producten.

2.2 Zodra uw bestelling is verwerkt, ontvangt uw per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de factuur en de details van uw bestelling.

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan u verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.


Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden

3.1 Bij Moxa Thuis Therapie kunt u kiezen uit twee beveiligde betaalmethoden: Ideal, Paypal.

3.2 Als Moxa Thuis Therapie per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als u dat artikel al heeft besteld.

3.3 Alle productprijzen op www.aangenaamzwanger.nl zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

3.4 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat Moxa Thuis Therapie of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als u betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code).


Artikel 4. | Levering

4.1 Moxa Thuis Therapie producten worden geleverd per post.

4.2 Als u per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt opgegeven, de verkeerde leveringsoptie hebt gekozen of niet thuis was toen PostNL het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt Moxa Thuis Therapie deze extra kosten bij u in rekening.

4.3 Moxa Thuis Therapie verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst. Moxa Thuis Therapie streeft er altijd naar dat u uw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) laten wij dat u onmiddellijk weten.

4.4 Tot en met het moment van levering draagt Moxa Thuis Therapie de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

4.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 5 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. Moxa Thuis Therapie zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.


Artikel 5. | Zichttermijn

5.1 Moxa Thuis Therapie streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen veertien werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar info@aangenaamzwanger.nl Dan sturen wij u een retouretiket.


Artikel 6. | Retourneren & Omruilen

6.1 We hopen natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.

6.2 Het retourneren moet altijd in de doos worden verstuurd onder vermelding van de volgende gegevens:

- Naam

- Adres

- email adres

- rekeningnummer

6.3 U kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar:

Aangenaam Zwanger, Schoterweg 10, 2021 HM, Haarlem

6.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.

6.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

6.6 Restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.

6.7 Moxa Thuis Therapie kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.


Artikel 7. | Garantie

7.1 7.1 Na de zichttermijn van veertien dagen (artikel 5.1) geeft Moxa Thuis Therapie twee maanden garantie op de kwaliteit van het product. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, stuur dan een e-mail naar info@aangenaamzwangerschap.nl Dan sturen we u een retouretiket.

7.2 Moxa Thuis Therapie zal u een passend alternatief voorstellen, maar Moxa Thuis Therapie besluit welke van de volgende opties wordt gekozen.

Reparatie

Vervanging

Restitutie

7.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.

7.4 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dat tot 14 werkdagen duren.

7.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als u of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Artikel 8. | Copyright

8.1 8.1 Alle foto's en afbeeldingen die worden gebruikt door Moxa Thuis Therapie zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Moxa Thuis Therapie mogen foto's en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 9. | Geschillen

9.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.

9.2 Heeft u een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar info@aangenaamzwanger.nl, dan nemen wij contact met u op.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 01-01-2020.